Carina Stabæk

But first, coffee!

 • Skrevet 05.04.2016 klokka 09:57
 • Kategori: Interiør

God morgen!!

Klokken nærmer seg 10, men de første timene av dagen er allerede unnagjort. Dagens første kaffe kopp er fikset, og kan endelig si at jeg er klar for å starte dagen! Det var når jeg var syk forrige uke jeg faktisk merket hvor avhengig jeg var av kaffe. Influensa og kaffe fungerer rett og slett ikke kaffe, det frista rett og slett ikke. Det resulterte i hodepine daglig, utpå dagen, siden jeg ikke hadde fått i meg en kopp eller to. Vet ikke om det er en bra eller dårlig ting? Haha. 

 SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES
 

Planene for dagen er rett og slett å få gjort mest mulig skole arbeid før det blir jobbing litt senere i dag. Som jeg nevnte i går så er det første vakten jeg har helt aleine i dag (utenom kjøkken), så det kan jo bli festlig. Får satse på at det blir noe å gjøre da, hvis ikke så blir det en forferdelig lang dag på jobb! 

Har dere noen planer for dagen?

- Vi blogges :) 


 

#blogg #hverdag #a4 #student #bachelor #spørreundersøkelse #jobb #tirsdag

Morgen timene

 • Skrevet 01.03.2016 klokka 09:21
 • Kategori: Interiør

Hei og god morgen alle fine mennekser!

Klokken er enda i kategorien "tidlig", og jeg har vært våken noen timer allerede. Fantastisk deilig. Fikk ikke sove etter at Thomas reiste på jobb klokken 7 i dag, så da ble det to epiosder med Pretty Little Liars i sengen før jeg sto opp. I skrivende stund er kaffen ordnet og jeg er klar for å starte dagen. Morgentimene er så undervurdert. Det største problemet er bare å våkne såpass tidlig at en får maksimalt ut av dem. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

I dag er det også 1.Mars, altså første dagen i ny årstid. Kan rett og slett ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til snøen er borte og det går ann å bytte ut vinterklær med litt lettere freshere klær. På Gol i dag er det lite som tyder på at sommeren er rett rundt hjørne. Rett og slett alt for mye snø ute, og fremdeles minusgrader. Jeg vil ha sommer, sol og varmegrader nå!

SAMSUNG CAMERA PICTURES 

Planene for dagen er de samme som i går, skole jobbing. Skal også få surret meg til å få prioritert blogg opp i alt av skole. Er egentlig en sucker for rutiner, må bare en som funker for bachelor skriving og blogg. Noen som har noe tips??

Hvilke planer har dere for dagen?
Flere som gleder seg noe enorm til sommer og sol?

- Vi blogges :) 

#blogg #hverdag #a4 #student #bachelor #gol #tirsdag

Let's be honest

 • Skrevet 05.02.2016 klokka 11:08
 • Kategori: Interiør

God morgen, hvis det fremdeles er ok å si når klokken nærmer seg 11. 

Kaffe koppen er på plass og det samme er p4 med misjonen. Rett og slett en herlig start på en fredag. Det er helg og det skal nytes!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Nok en dårlig blogg dag i går. Utrolig irriterende, men i går kveld når Thomas jobbet sent begynner jeg å styre med ett eller annet super teit, og glemmer helt tid og sted. Jeg kan med hånden på hjerte si jeg ikke gjorde noe spesielt i går, men ett eller annet var det som tok opp tiden min. For plutselig var Thomas hjemme. Skjerpings i dag! Målet er jo tre innlegg om dagen, men det har rett og slett gått i vasken de siste dagene. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Planene for helgen er ikke så voldsomme utenom at vi skal feire bursdag til en kompis i morgen, men utenom det så står det egentlig åpent. Litt godt også, helgen er jo tross alt til for å slappe av. En annen ting som egentlig burde skjedd for lenge siden er farging av håret mitt. Se på bildet over da? Er jo mer eller mindre umulig å se at det er på tide med litt påfyll av farge.. haha! Så ærlig skal jeg nå være. 

Har dere noe spennende planer for helgen?

- Vi blogges :)

#blogg #hverdag #a4 #student 

10 fun facts

 • Skrevet 29.08.2015 klokka 20:01
 • Kategori: Interiør

Heisann folkens.

Jeg er for øyeblikket på jobb. Men fikk fullført 10 setninger om meg selv før jeg måtte ut døren. Enjoy!

 

♥ På skolen er jeg - hun som liker å få unna alt av innlevering fut av verden.

♥ På jobb er jeg - Hater jeg å ha lite å gjøre, klokken får jo så utrolig sake.

♥ På flyet er jeg - hun som plugger i musikk i ørene og leser en bok, eller spiller på Ipad sammen med lillebror.

♥ På toget er jeg - Plugger i musikk i ørene og kobler helt ut.

 ♥ På bilturer av og til er jeg - hun som elsker og skravle om alt og ingenting.

 ♥ På ferie er jeg - Tar mye bilder, og liker å se nye steder.

♥ Akkurat nå er jeg - på jobb. 

 ♥ På date er jeg - Skjeldent. Syns det er like koselig å lage en bedre middag hjemme med Thomas, med noe godt i glasset.

 ♥ I leiligheten min er jeg - hun som er litt for flink til å utsette vasking, men liker å ha orden rundt meg.

♥  I matveien er jeg - Liker å prøve noe nytt, men skal vite hva det er på forhånd. Eller så er jeg vel litt glad i det "gode gamle"

Noen som kjenner seg igjen i noe? 

- Vi blogges ♥

#blogg #hverdag #a4 #stundet #jobbhelg #studenthverdagen 

Topp 5 Interiør instagram kontoer

 • Skrevet 25.07.2015 klokka 16:53
 • Kategori: Interiør

Heisann folkens! 

Er jo ikke en ukjent sak at instagram har blitt en av dem største kildene til inspirasjon, hvertfall for min egen del. Så her kommer listen over mine topp 5 interiør kontoer på Instagram. 


 

@Interior4all


@Interior123

 


@Kremmerhuset


@Rosalenainterior


@Home4inspiraton

Hva er deres topp 5 instagram kontoer?? 

- Vi blogges :) 

#instagram #topp5 #interiør #inspo #blogg #hverdag #a4 

Details from our house

 • Skrevet 23.07.2015 klokka 16:17
 • Kategori: Interiør

Heisann folkens!

Vet jeg lenge har lovet dere en film fra huset her på Gol. Det begynner å bli så fint her, men vil vente med film til vi er ordentlig "ferdig" her. Selv om jeg mener at en aldri kan bli ordentlig ferdig med å innrede. Er allting noe som kan endres, forbedres eller byttes ut. Mer eller mindre et evighetsprosjekt. Så frem til da så er det alltid detaljer som jeg kan dele med dere. ENJOY!-Vi blogges :) 

#interiør #interior #hus #hjem #blogg #hverdag #a4 #student 

Innkjøp- IKEA

 • Skrevet 10.07.2015 klokka 16:05
 • Kategori: Interiør

Heisann folkens!

Som jeg nevnte i går så var jeg og Thomas på IKEA tidligere i uken, og kjøpte inn en hel haug med greier til huset. Ting begynner virkelig å falle på plass her nå, noe som er utrolig gøy å se. Selvfølgelig glemte jeg jo å at "før" bilder, sånn at dere kan se hvordan det så ut før.. men sånn er det nå bare. Selv om IKEA kan være et helvette innimellom med tanke på hvor mye mennesker det er der samt hvor stort.. Så er det i bunn og grunn ganske praktisk. De har jo til tross  ALT imellom himmel og jord der da. Pluss at det er billig.

 Nytt og ikke minst fresht stuebord! Trengtes virkelig. 

Litt mørkt bilde, men to nye nattbord! Endelig har jeg min egen lille komode ved sidna sengen.
Thomas har hatt huset snart ett år, men er bedre sent enn aldri da!

Og til det beste med hele handleturen egentlig. En liten kontor krok. Helt supert i mine øyne, og så fint da gitt! 
Perfekt til skole jobbing og ikke minst til blogging. Pulten og veggen rundt er litt tom enda, men får finne frem
litt rammer og kjøpe inn litt dill så det bare bugner av motivasjon i denne kroken. 

Dette er da ikke alt vi har kjøpt, men det meste av de "store møblene". Regner med at dere ikke er så interessert i å se bilde av den svarte dobørsten vi kjøpte, haha! Det ble også et teppe til stuen (bildet øverst), men det har vi ikke fått lagt ut enda. Jeg skal feire bursdagen min neste helg. Så vi vurderer å vente til etter den feiringen.. Kjipt hvis noen skulle søle, for å si det sånn! 

Hva syns dere om innkjøpene?
Flere som er litt glad i IKEA?

- Vi blogges!

#blogg #hverdag #a4 #ikea #innkjøp #newinn #interiør #møbler #kontor #motivasjon #kjæreste #samboer 

New inn- interiør

 • Skrevet 22.06.2015 klokka 14:52
 • Kategori: Interiør

Heisann folkes. 

Som jeg har vært litt inne på når det kommer til huset til Thomas, så gjør vi litt etter litt. Det er jo ikke akkurat slik at vi har uendelig med penger og kan bare gjøre alt med en gang. Selv om det hadde vært utrolig kjekt, vel og merke. Fordelen med å at ting tar litt tid er at du tenker deg om to ganger før du faktisk kjøper noe. Dette gjelder jo selvfølgelig de litt dyrere tingene. For de litt billigere tingene er jo Ebay fantastisk, og det er jo ingen hemmelighet. Jeg er en evig tilhenger av kule wallstickers for å freshe opp en litt små kjedelig vegg eller dør.

Finner wallstickeren her! 


Da jeg kom over denne freshe wallstickeren måtte jeg bare ha den. Etter en snap med bilde til Thomas, selvfølgelig. Her i huset har jeg et walk in rom, og quoten var jo bare perfekt å ha på den døren. Jeg er vertfall super fornøyd, og Thomas er vel ikke helt på samme nivå som meg, men han hater det ikke vertfall. Så ingen kan jo klage. 

Hva syns dere? 
Vet dere om en side (gjerne norsk) som har flere kule, litt annerledes wallstickers?? 

- Vi blogges :)

#wallsticker #ebay #interiør #blogg #hverdag #a4 #newin #nytt #innkjøp 

Carina

Hei! Dette er en blogg om min student hverdag og min interesse for foto! Min a4 hverdag, og litt ekstra. Kommenterer alltid tilbake!


KONTAKT
Carina_stab93@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits