Carina Stabæk

Lyst til å forbli i sengen

  • Skrevet 29.04.2016 klokka 09:49
  • Kategori: Blogg

Heisann alle fine mennesker!

Håper dere har hatt en litt bedre start på dagen enn det jeg har hatt i dag. Hadde egentlig ikke noe særlig lyst til å bevege meg ut av sengen når Thomas reiste på jobb, eller ved noe som helst annet tidspunkt. Grunnen er egentlig enkel! Hvis dere legger merke til bakgrunnen på bildet under, så er det altså en hvit bakgrunn. Det har kommet et nytt lass med snø her hjemme. Ikke bare litt heller, men 10 cm+, i mitt hode virker det som en halv meter! 

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Vi snakker om at det er 1.mai på søndag! Burde det ikke da ha gått ann å sett antydninger til sommeren, eller våren i det minste. En tur til syden har aldri fristet mer enn nå, det er vertfall sikker.. Uansett vær og vind ute så skal jeg nok en gang bruke dagen på bachelor oppgaven. 


SAMSUNG CAMERA PICTURES


Heldigvis så er det i dag fredag, og snart en etterlengtet helg. Helgen skal nok en gang brukes på jobb, men det går egentlig helt greit. I dag skal jeg stå i bar, så begynner ikke før sein. Noe som vil si at jeg får noe ut av fredagen, og fredags følelsen er jo så deilig! Dagens agenda er satt, så er egentlig bare å hive seg rundt å få det gjort. Det jeg derimot har mer lyst til å gjøre er å glane ut av vinduet og irritere meg over været, så motivasjonen er så absolutt ikke på topp.

Hvilke planer har dere for dagen?
Noe spennende som skjer i helgen?

Flere som våknet til snø i dag?

- Vi blogges :)

#blogg #Hverdag #a4 #student #bachelor #snø #syden #sommer

Lise Burøy-Brevik

30.04.2016 kl. 00:21
Huff så kjipt! Håper den snøen ikke kommer hit til trøndelag. Her har veiene blitt bare, å blomster begynt og spire i veikanten :)

Ingrid

02.05.2016 kl. 07:08
Så kjipt med snø :/ Håper det har smeltet bort nå og at du får en fin uke :)
Carina

Hei! Dette er en blogg om min student hverdag og min interesse for foto! Min a4 hverdag, og litt ekstra. Kommenterer alltid tilbake!


KONTAKT
Carina_stab93@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits