Carina Stabæk

Ny dag, samme agenda

  • Skrevet 28.04.2016 klokka 10:25
  • Kategori: Blogg

Heisann alle fine mennesker!

Klokken er alt for mye til å si "God Morgen", men det er bare min egen skyld. Har vært våken en liten stund, men har surret på med alt og ingenting. Så har bare tatt litt tid før jeg har fått satt med ned foran data skjermen. Skal sitte her store deler av dagen, så føler ikke noe dårlig samvittighet for å surre litt ekstra. Kaffe koppen har akkurat kommet frem, og er egentlig klar for å prøve å få gjort mest mulig på bachelor oppgaven!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Det er torsdag og det betyr at Thomas jobber til langt på kveld. Det vil si at jeg får enda litt flere timer til å jobbe med oppgaven. Vet hva jeg har lyst til å få gjort i dag og i morgen, så det ideelle hadde vært å fått alt unna i dag. Det er først da jeg føler jeg kan ta helg med god samvittighet, enkelt og greit. En ting er sikkert, jeg skal få tatt en tur ut i dag, bare en eller annen gang. For å lufte hode. Det er så undervurdert når du har mye å gjøre i hverdagen. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Hvilke planer har dere for dagen?

- Vi blogges :) 

#blogg #hverdag #a4 #stundet #bachelor #planer #øsnker

REBECCA HOLDER

28.04.2016 kl. 12:32
Så flink du er som setter av hele dagen til å jobbe med oppgaven. Og spesielt deilig er det jo når du er alene hjemme og har enda litt ekstra med tid. Lykke til :-)

Carina

29.04.2016 kl. 09:51
REBECCA HOLDER: Har vel egentlig ikke så mye valg. Innleveringsfristen nærmer seg alt for fort, og jeg er rett og slett redd for å få for dårlig tid! :P Hjelper litt å sitte aleine, men kan fort bli helt tullete i hode også :) Ha en super fredag :)

Merethe Høili Johansen

28.04.2016 kl. 14:17
Så flink du er! Er jo godt når man er alene å kunne holde på med det da, så får man unna en del forhåpentligvis. Ha en fin dag <3

Carina

29.04.2016 kl. 09:51
Merethe Høili Johansen: Så absolutt! :) Håper du får en super fredag :)

CAMILLAESI

28.04.2016 kl. 22:41
Så fin du är :-)

Carina

29.04.2016 kl. 09:50
CAMILLAESI: Tusen takk :) Håper du får en super fredag :)
Carina

Hei! Dette er en blogg om min student hverdag og min interesse for foto! Min a4 hverdag, og litt ekstra. Kommenterer alltid tilbake!


KONTAKT
Carina_stab93@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits