Carina Stabæk

Mandagens peptalk!

  • Skrevet 25.04.2016 klokka 10:09
  • Kategori: Blogg

Heisann alle fine mennesker og god mandag!

Det er mandag og ny uke. Det å stå opp til ok tid i dag gikk ikke helt som planlagt, og lysten til å legge seg igjen kom fort når jeg så ut av vinduet i dag tidlig! Det har nemlig kommet snø i natt, ikke sånn kjempe mye vel og merke, men snø er snø vil jeg nå si! Flere som våknet opp til snø i dag?SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Helgen besto av jobbing. Egentlig alt for deilig å ikke tenke på den fantastiske oppgaven min i løpet av helgen. Jeg har satt meg et mål denne uken, og det er  at selve oppgaven skal være mer eller mindre ferdig! Jeg er rett og slett lei av å ha dårlig samvittighet for å ikke ha gjort nok skole til alle døgnets tider.. Eneste løsningen på problemet er å få oppgaven ut av verden, enkelt og greit. Det er 4000 ord på en uke, men er aldri negativt å ha noen ord til gode, så tror jeg sier 2000 ord i løpet av uken! Det burde jo ikke være noe problem. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Som dere skjønner så er det ikke en voldsomt spennende uke i vente. Blir nok en gang en uke fylt med alt for mange timer foran dataskjermen, og store mengder kaffe. Eneste jeg må tenke på er at jeg snart er ferdig, både med oppgaven og med skole. Det er først da det er mulig å slappe av med god samvittighet!

Har dere hatt en bra helg?
Klar for en ny uke?

- Vi blogges :) 

#blogg #hverdag #a4 #student #bachelor #peptalk #mandag 

 

Henriette Celin

25.04.2016 kl. 11:58
Uff, nei heldigvis våknet jeg til sol og null snø (:

Ja, det har jeg. Jeg har vært i Oslo å besøk bestevenninnen min. En veldig koselig langhelg med photoshoot, god mat ute, spillkveld, og filmvisning av filmer/klipp hun og klassen har laget^^

Lykke til med oppgaven!

Carina

26.04.2016 kl. 09:25
Henriette Celin: Her snødde det i nesten hele går, så ligger noen få cm på bakken.. Ikke noe særlig festlig! Vil ha sommer og sol!
Så bra at helgen i Oslo ble vellykket! :) Tusen takk for det :)

Unni

25.04.2016 kl. 12:10
Våknet til snø i går, og flere av de forrige dagene i denne uken.. Men i dag har vi heldigvis sol. Lykke til med oppgaven! Du får kanskje ikke nyte været uansett om det er fint eller ikke?.. Ta vare på deg selv, og så må du ha en fin mandag!

Carina

26.04.2016 kl. 09:26
Unni: Her har det lagt seg noen få cm på bakken, noe som ikke er helt greit! Vil ha sommer og sol, nå :) Tusen takk :) Nei, er sant det. Sitter inne store deler av dagen, men er fremdeles kjekt å se at det nærmer seg sommer da :) Ha en super tirsdag :)

Marianne

25.04.2016 kl. 19:55
I dag hadde vi faktisk sol til en forandring :D såå deilig! Hadde snø på lørdag og søndag og det var skikkelig kjedelig. Håper den holder seg vekke for godt nå.

Masse lykke til med oppgaven :) håper uken blir fin!

Carina

26.04.2016 kl. 09:26
Marianne: Deilig med sol og antydning til sommer! Her ligger det noen få cm med snø på bakken, noe som ikke er greit! Vil ha sommer nå :) Tusen takk :D Ha en super tirsdag :)

Henriette Celin

26.04.2016 kl. 10:50
SV: Uff, nei så kjedelig. Håper den smelter fort da ^^

Carina

27.04.2016 kl. 10:36
Henriette Celin: Håper jeg også :)
Carina

Hei! Dette er en blogg om min student hverdag og min interesse for foto! Min a4 hverdag, og litt ekstra. Kommenterer alltid tilbake!


KONTAKT
Carina_stab93@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits