Carina Stabæk

På tide å bytte fokus

  • Skrevet 22.04.2016 klokka 13:57
  • Kategori: Blogg

Heisann alle fine mennekser!

Dagen i dag har rett og slett vært tidenes frustrasjons moment. Hvorfor? Vel, jeg skal jobbe i helgen så har i bunn og grunn prøvd å fått gjort mest mulig skole i dag for å kunne ta "helg" med god samvittighet. Noe som rett og slett ikke har fungert. Tror jeg kan si jeg har fått end 200-300 ord ned i dokumentet på dataen, og det er kanskje å overdrive litt. Rett og slett demotiverende.

SAMSUNG CAMERA PICTURES 

Men nå er det uansett helg! Skole og bachelor skal ikke røres før mandag igjen! Tror kanskje det å jobbe i helgen kommer til å hjelpe på. Da har jeg rett og slett ikke noe annet valg enn å fokusere på noe annet, og ikke konstant ha dårlig samvittighet ovenfor meg selv at jeg ikke har skrevet stort de siste dagene. Noe som hadde vært enda bedre hadde vært om det kom til å bli mye å gjøre på jobb i dag. Så jeg krysser fingrene. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Selv om det er jobbhelg så gleder jeg meg litt. Det å gjøre noe annet enn å stirre i en data skjerm hele dagen, er nesten litt bekymret for at det fører til at jeg mister mine sosiale antenner (haha). Håper dere får en super helg!

Har dere noen planer i helgen? 
Flere som er bekymret for at for mye skole går ut over de sosiale antenne? 

- Vi blogges :) 

#blogg #hverdag #a4 #student #bachelor #jobbhelg #data #sosialeantenner

Birgitte

22.04.2016 kl. 14:01
du er nok ikke alene om at det går ut over det sosiale..

Carina

25.04.2016 kl. 10:12
Birgitte: Hehe, er nå bra det da. Utrolig kjedelig er det hvertfall :) Håper du får en super mandag!

Therese Bråthen <3

23.04.2016 kl. 01:09
I helgen skal jeg være med familien min også skal jeg tilbringe den med min bestevenninne! :) Å det gleder jeg meg masse til! Håper du får en super jobb helg <3

Carina

25.04.2016 kl. 10:12
Therese Bråthen: Håper du hadde en super helg! :) Helgen med jobbing var så innafor. Var utrolig deilig å tenke på noen annet i helgen, enn bachelor oppgaven :) Håper du får en super mandag !:)
Carina

Hei! Dette er en blogg om min student hverdag og min interesse for foto! Min a4 hverdag, og litt ekstra. Kommenterer alltid tilbake!


KONTAKT
Carina_stab93@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits