Carina Stabæk

Svake mennekser

  • Skrevet 21.04.2016 klokka 15:04
  • Kategori: Blogg

Alle i dag, takket være sosiale medier kjenner til de nedlatende, og ofte usaklige kommentarene som blir signer som "Anonym" eller et ugjenkjennelig navn. Hvorfor i det hele tatt bruke ordet "Anonym"? Klarer du ikke stå for dine egne meninger og synspunkter at du må skjule deg bak en så lite ord som "Anonym"?


 

I mine øyer er egne meninger gull verdt, og det er det som gjør en annen person interessant. Klarer du ikke stå for hva du mener ovenfor andre er du en usikker person. Ikke minst en person som ikke burde utale deg om noe så lenge du ikke kan stå for egne meninger. Kan du ikke stå for det du mener, kan du rett og slett holde munnen igjen og hendene langt vekk fra tastaturet.

Det er jo ikke så stikke under en stol at det er en større andel av kommentarene fra "Anonym" kun dreier seg om å trykke ned på andre personer, men hvorfor? At noen får glede av å trykke personer ned i grusen kun fordi noen velger å uttrykke sine meninger gjennom blogger, instagram eller hva nå enn det måtte være er lavmål etter min mening.

Vi lever i et fritt land, og det å si våres meninger burde være en stor del av hverdagen. Vi burde ikke være redd for å si vår egen mening fordi en eller annen person, som mest sannsynlig er misfornøyd med livet, velger å komme med usaklige kommentarer.

Hva er deres syn på de "anonyme" kommentarene? 

- Vi blogges!

#blogg #meninger #a4 #student #anonym 

Unni

21.04.2016 kl. 15:26
Jeg er så veldig enig med deg! Kan du ikke stå for det, ikke si det! Så enkelt!

Carina

25.04.2016 kl. 10:13
Unni: Kunne ikke vært mer enig der altså! Håper du får en super mandag!

Anne Grethe/FotoSeljordslia

21.04.2016 kl. 15:56
Enig med deg-svake mennesker som ikke kan stå for meningene sine, så sant det ikke er en forglemmelse :)

Carina

25.04.2016 kl. 10:12
Anne Grethe/FotoSeljordslia: Det er så absolutt sant!

Therese Bråthen <3

22.04.2016 kl. 14:18
Syns det er utrolig unødvendig å komme med de anonyme kommentarene! Men noen liker vel å rakke ned på andre da, vet ikke helt hvorfor enkelte velger å gjøre dette jeg! Syns det er veldig stygt og unødvendig i hvertfall! :)

Carina

25.04.2016 kl. 10:12
Therese Bråthen: Helt enig! Hvis de har noe de ønsker å si, burde de klare å stå for det å da bruke eget navn!
Carina

Hei! Dette er en blogg om min student hverdag og min interesse for foto! Min a4 hverdag, og litt ekstra. Kommenterer alltid tilbake!


KONTAKT
Carina_stab93@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits