Carina Stabæk

Motivasjons knekk

  • Skrevet 19.04.2016 klokka 10:59
  • Kategori: Blogg

Hei alle fine mennekser. 

Nok en gang ble det et lite opphold på bloggen. Forstår ikke helt hvorfor, har jo så lyst til å skrive, men er vel snakk om prioriteringer. Forrige uke var Thomas på kurs noe som jeg utnyttet til det fulleste! Jeg satt med skole hele dagen, så lenge som mulig for å få mest mulig gjort. Det resulterte i en mer eller mindre ferdig bachelor. Eller nesten ferdig er jo mer eller mindre å ta i, men det jeg mangler nå er diskusjon og konklusjon pluss siste finpussen. Begynner endelig å se lys i enden av tunellen!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Etter en så alt for effektiv skole uke forrige uke så har motivasjonen min fått tidenes knekk. Denne uken frister det ikke en gang å åpne noe som helst av bøker eller dokumenter på data. Tidenes mest irriterende følelse, selvfølgelig! Nå som jeg "snart" er ferdig, er det jo selvfølgelig fristende å bare kjøre på, men på den andre siden har jeg ikke lyst til å skrive x-antall tusen ord med bare bullshit. Jeg vil jo gjøre det bra! Så tror det å unne seg en pause må være lov, eller? 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

For uten om bachelor skriving så har det blitt endel jobbing den siste tiden, og jeg liker det! Føler jeg har begynt å legge fra meg gamle vaner fra gammel jobb, noe som gjør det lettere å være effektiv. Det har vært to travle jobb helger, så føler selv at jeg begynner å henge godt med i svingene. 

Er alt bra med dere om dagen??
Flere som sliter litt med motivasjon om dagen?
Noen tips til å få motivasjonen tilbake?

- Vi blogges :) 

#blogg #hverdag #a4 #student #bachelor #motivasjon #tirsdag

Henriette Celin

19.04.2016 kl. 11:31
Så herlig at du snart er ferdig med Bachelor oppgaven :-D

Etter mye arbeid med den, skjønner jeg at mer skolearbeid nå frister lite. Du får bare tenke på hvorfor du studerer det du gjør, og målene dine videre ;-)

Alt står bra til med meg om dagen. Utenom jobb, der MÅ jeg ha mer snart. Men er ikke bare bare (:

Carina

19.04.2016 kl. 11:33
Henriette Celin: Er en helt vanvittig deilig følelse, det er hvertfall sikkert! :) Godt poeng der altså, er fort å glemme det opp i all skrivingen :)

Så bra!! :) Håper det løser seg med jobbingen da :) Ha en super tirsdag :)

Henriette Celin

19.04.2016 kl. 11:37
SV: Jo tusen takk du (:

Ha en super tirsdag selv!

REBECCA HOLDER

19.04.2016 kl. 12:37
Jeg kjenner igjen den knekken, men bare kjør på - tenk at hvis du kjører på nå - er du ferdig mye før enn hvis du ikke orker. Jeg vet det er hardt, og lettere sagt enn gjort, men :-)

Carina

19.04.2016 kl. 12:38
REBECCA HOLDER: Så absolutt sant! :) Håper du får en super tirsdag :)

REBECCA HOLDER

19.04.2016 kl. 12:39
Sv: takk, det samme :-)
Carina

Hei! Dette er en blogg om min student hverdag og min interesse for foto! Min a4 hverdag, og litt ekstra. Kommenterer alltid tilbake!


KONTAKT
Carina_stab93@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits