Carina Stabæk

Fredagsfølelsen

  • Skrevet 08.04.2016 klokka 13:51
  • Kategori: Blogg

Heisann alle fine mennesker! 

Det er fredag og det vil si helg! Deilig følelse, ikke sant? Jeg har sittet med skole i litt for mange timer nå, hode er rett og slett veldig klar for helg! Eneste som er en smule negativt er at det snart er tid for jobbing. Så med andre ord må jeg ha utnyttet fredagen til å unna gjort mest mulig skole, sånn at jeg har samvittighet til å legge det fra meg resten av helgen. Fredagsfølelsen er uansett tilstede, og det er deilig!!

Er så utrolig deilig å bli ferdig med den undersøkelsen jeg har hatt liggendes ute i tre uker nå. Det er først nå jeg endelig kan fortsette å skrive på oppgaven. Fremdriftsplanen min har sklidd litt ut, så neste uke er det helt klart fult fokus på å komme ajour!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Har mistet telling på hvor mange kopper og kanner kaffe det har gått i dag, haha! Alt for å holde det gående, enkelt og greit. Klokken har nå blitt så mye at jeg nå må pakke bort skole for denne uken. Det er på tide med ny jobbhelg. Får satse på at det går like bra i dag, som det gjorde på tirsdag. Tror ikke jeg kunne fått en bedre start på helgen, enn det. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Utenom jobbing så er det ikke så voldsomt mye som skjer i helgen. Eneste jeg håper på er å få tid til å pakke litt ut av pappeskene mine. For ja, de står fremdeles på akkurat samme plassen. Får trøste meg med at de ikke går noen plasser, men er fremdeles utrolig irriterende at de er der. 

Er dere klar for helg?
Har dere noen morsomme planer for helgen?

- Vi blogges :)

#blogg #hverdag #a4 #student #bachelor #helg #fredag #kaffe

Ariel Charlotte

08.04.2016 kl. 17:30
Jeg har ikke noe særig med planer annet enn å gå tur med noen veninner på søndag :) Håper du får en fin dag videre!

Hannehm

08.04.2016 kl. 21:44
god helg :D

Henriette Celin

08.04.2016 kl. 22:20
Veldig klar for helg ja! Du må ha lykke til med jobbingen videre (:

Jeg skal på teater i morgen, samt passe minste søster på kvelden.

Og enten være med kjæresten eller en venninne på søndag^^

RebeccaHasselgard

09.04.2016 kl. 10:18
Ønsker deg en superduper helg! :)
Carina

Hei! Dette er en blogg om min student hverdag og min interesse for foto! Min a4 hverdag, og litt ekstra. Kommenterer alltid tilbake!


KONTAKT
Carina_stab93@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits