Carina Stabæk

På tide å fokusere

  • Skrevet 07.04.2016 klokka 11:49
  • Kategori: Blogg

Hei alle fine mennekser!

Håper dere er godt i gang med dagens gjøremål. For mitt vedkommende henger jeg allerede bakpå. Ble litt vel sent i går så vekkeklokkene eksisterte rett og slett ikke i dag tidlig. Er så frustrerende når hode begynner å surre rundt på egenhånd. Tenke på alt jeg må få gjort i løpet av dagen i dag og hva jeg ikke fikk gjort i går. Så ufattelig irriterende. Så i dag er det fult fokus på å gå gjort det jeg må bli ferdig med. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Thomas jobber sent i dag, noe som gir meg en mulighet til å sitte litt lenger med skole i dag. Jeg må bare unytte muligheten til å få gjort mest mulig frem til han kommer hjem igjen. Når han vanligvis kommer hjem fra jobb, har jeg på en måte ikke samvittighet til å sette meg ned foran dataskjermen igjen. Litt usikker på hvorfor, men sliter da med å konsentrere meg. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES 

Kaffe koppen er selvfølgelig på plass. Nå er det bare å legge vegg alt av distraksjoner, putte musikk på ørene og komme meg gjennom dagens to do list!

Lets do this!

Har dere hatt en fin dag så langt?
Noen spennende som skjer i dag?

- Vi blogges :) 

#blogg #hverdag #a4 #stundet #bachelor #spørreskjema #torsdag

Therese Bråthen <3

07.04.2016 kl. 19:13
Håper skole pensum gikk bra idag og at du kom deg igjennom alt du skulle! :) Idag har jeg hatt en super dag med ei venninne og sønnen hennes, ellers har jeg gjort litt her hjemme! :)
Carina

Hei! Dette er en blogg om min student hverdag og min interesse for foto! Min a4 hverdag, og litt ekstra. Kommenterer alltid tilbake!


KONTAKT
Carina_stab93@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits