Carina Stabæk

Vekk med alt fornuftig

  • Skrevet 04.04.2016 klokka 19:42
  • Kategori: Blogg

Heisann alle fine mennekser! 

I skrivende stund har klokken akkurat bikket 19:00, og det er for lengst tid å legge vekk skolebøkene, noe som også jeg har gjort. Det å sitte med skole til langt på kveld har jeg aldri fått noe ut av, så det er heller ingen poeng i å starte nå. Kose klærne er tatt på (les:ullgenser), skjønner ikke hvorfor, men er ordentlig frysepinne om dagen. Satser på at det har noe å gjøre med været, er så grått og trist ute at halvparten hadde vært mer enn nok! Er jo så klar for sommer at det ikke skulle ha vært lov. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES


Dagen har gått til en kombinasjon av skole og ryddig hjemme. Så kan absolutt ikke klage. Pappeskene står fremdeles å skriker på meg, men får satse på at Thomas snart innser hvor plagsomt det er å ha de stående rundt i huset at vi snart tar oss tid til å pakke de ut.
Hvorfor skal det være så utrolig tiltak og faktisk flytte??

SAMSUNG CAMERA PICTURES
 

Så med andre ord er det nå bort med alt fornuftig, og bare slappe av resten av kvelden. I morgen er det tid for jobb igjen, og første vakten helt alene. Kjenner jeg er litt småstressa over det, men er bare å krysse fingrene for at det blir bra!

- Vi blogges :) 

#blogg #hverdag #a4 #student #mandag #bachelor 
 

Therese Bråthen <3

05.04.2016 kl. 00:28
Masse lykke til med første vakt alene i morgen! :) <3

Carina

05.04.2016 kl. 09:58
Therese Bråthen: Tusen takk! :D Ha en super tirsdag :)

rognkjeks

05.04.2016 kl. 01:25
Fin blogg du har her :) ønsker deg en fin kveld videre !

Carina

05.04.2016 kl. 09:58
rognkjeks: Takk :) Ha en super tirsdag! :)
Carina

Hei! Dette er en blogg om min student hverdag og min interesse for foto! Min a4 hverdag, og litt ekstra. Kommenterer alltid tilbake!


KONTAKT
Carina_stab93@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits