Carina Stabæk

Back on track!

  • Skrevet 04.04.2016 klokka 14:07
  • Kategori: Blogg

Heisann folkens! 

Det er på tide å børste støv av bloggen og kamerautstyr. Rett og slett begynne å skrive igjen. Det har vært et lite opphold med bloggen, rett og slett fordi jeg ikke har hatt tid eller energi til å skrive. I skrivende stund sitter jeg blant noen pappesker og kaffekoppen min. Jeg har kommet meg til Gol med mer eller mindre store deler av hybelen min i Lillehammer. Vi snakker flyttekaos herifra til månen! Akkurat nå føler jeg at jeg bor delvis på Gol, litt i Lillehammer og en liten dose i pappesker. Så forhåpentligvis kommer jeg meg helt på plass snart. Eneste som er 100% ferdig er klesskapet, haha! 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES


Det er jo en del som har skjedd siden forrige innlegg, utenom å nesten ha flyttet. Jeg har begynt i ny jobb her på Gol. Fremdeles i serveringsbransjen, men jeg har en jobb og jeg tjener penger. Så kan så absolutt ikke klage. Bachelor oppgaven går sakte, men sikkert fremover, noe som er en sinnsykt deilig følelse! Skal virkelig prøve å komme tilbake til rutiner med bloggingen, savner rett og slett det å være kreativ på andre måter en med skole. Må få utløp på en annen måte rett og slett. 

Hvordan har dere hatt det siste tiden??
Håper alt står bra til med dere om dagen!

- Vi blogges :) 

#blogg #hverdag #a4 #stundet #bachelor #mandag #spørreundersøkelse #flyttekaos

 

REBECCA HOLDER

04.04.2016 kl. 19:00
Så hyggelig at du er tilbake igjen :-)

Carina

04.04.2016 kl. 19:01
REBECCA HOLDER: Så koselig å høre :) Håper du har hatt en super mandag :)

Therese Bråthen <3

04.04.2016 kl. 23:18
Så koselig å ha deg tilbake igjen! :) Å gratulerer med jobb, å at du nesten har fått flyttet tilbake! Jeg skal få venninnen min til å ta undersøkelsen da hun har vært mye på Pers hotell! :D

Carina

05.04.2016 kl. 09:59
Therese Bråthen: Takk! :D Deilig å flytte hjem igjen vil jeg si :) Det hadde vært supert!! Tusen takk :D
Carina

Hei! Dette er en blogg om min student hverdag og min interesse for foto! Min a4 hverdag, og litt ekstra. Kommenterer alltid tilbake!


KONTAKT
Carina_stab93@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits