Carina Stabæk

Endelig litt solskinn

  • Skrevet 08.03.2016 klokka 09:19
  • Kategori: Blogg

Hei og god morgen alle fine mennesker!

Klokken er i skrivende stund litt over 9, og jeg har allerede vært våken i noen timer. Er en ubeskrivelig god følelse å vite at en kom seg opp til rett tid i dag, og har muligheten til å få gjort en hel del i løpet av en dag. For min del vil det jo si å sitte med bachelor oppgaven, men sånn får det bare bli. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Kaffe koppen er selvfølgelig på plass, og det samme med et alt for stort lass av skolebøker. Solen har endelig tittet frem på Gol, så det er rett og slett god stemning. Eller er jo selvfølgelig litt kjipt å måtte sitte inne når det endelig er fint vær, men en tur ut i frisk luft har aldri skadet noen. Hvis du står fast på et eller annet, er det å ta på seg klær og plugge i musikk for og gå en tur ute gull verdt. Gjorde det senest i går når jeg hadde endt opp med 200 ord på 3 timer. Da går det litt for sakte for min del. Etter en tur ut, gikk alt så mye lettere. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dagens agenda er og "kose" seg med metode. Altså et fag som går på spørreundersøkelser; hvordan få tak i rett informasjon fra folk og hvordan analysere det. Kan helt ærlig si at det er det faget jeg har sliti mest med alle tre årene mine på høyskolen. Utrolig frustrerende, men det må rett og slett bare læres. Så får gi det et nytt forsøk nå, rett og slett. Du er nemlig avhengig av en god metode del på en oppgave for å gjøre det bra. Så rett og slett bare å smøre seg med tålmodighet. 

Hva er det du gjør hvis du står fast på en oppgave?
Flere som har vært bort i metodefaget?
Hva er dine planer for dagen?

- Vi blogges :)

#blogg #hverdag #a4 #student #metode #bachelor #tirsdag 

anastasia

20.03.2016 kl. 15:45
du er nominert i Liebster award på bloggen min =)

En tur ute slår aldri feil! Jeg pleier også å for eksempel bare se en episode av en serie eller noe sånt når jeg står fast. Det blir liksom ikke noe bedre av å sitte å prøve å prøve å prøve, hjernen er liksom allerede helt stappet og sliten og da klarer man ingenting:p

metodefag har jeg aldri hørt om egentlig, men kan tenke meg det er litt stress :p

Carina

04.04.2016 kl. 14:09
anastasia: Når hjernen er sliten så er det ingen hjelp i å fortsette nei, det er helt sikkert og vist :) Ha en super mandag :)

Tina

30.03.2016 kl. 14:40
Så flink du er, deilig å lufte tankene litt med litt frisk luft! Jeg har ikke hørt om metodefag, men håper du klarer å være tålmodig å komme deg igjennom det :)

Carina

04.04.2016 kl. 14:08
Tina: Metode er og blir ett slit, men får krysse fingrene for at det går bra :) Ha en fantastisk mandag!
Carina

Hei! Dette er en blogg om min student hverdag og min interesse for foto! Min a4 hverdag, og litt ekstra. Kommenterer alltid tilbake!


KONTAKT
Carina_stab93@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits