Carina Stabæk

Årets beste investering

  • Skrevet 04.03.2016 klokka 13:18
  • Kategori: Blogg

Heisann fine mennesker!

Det er fredag, og det er helg. Ingenting blir vel bedre enn det? En smule sen oppdatering, noe på grunn av en latterlig dårlig døgnrytme og selvdisiplin. Jeg har kommet meg til Lillehammer, og må komme meg opp av sengen på egenhånd. Thomas ringte å vekte meg, men den kaffekoppen jeg da skulle fikse meg ble aldri fikset. Så ble heller litt for mange timer på øyet, og dagen startet ikke før klokken 10. Bedre sen enn aldri. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

I skrivende stund sitter jeg med en kopp kaffe og har mer eller mindre akkurat kommet hjem fra en tur ned i gågaten. Hadde noen innkjøp som jeg hadde satt på vent litt for lenge. Som blandt annet en kalender bok. Er første og siste gang jeg skal si til meg selv at jeg ikke trenger det. For det er og blir en avhengighets greie, og så verdt de 160 kr den kostet. Så nå er det rett og slett å fylle inn alt av avtaler, og mål jeg har satt meg med tanke på bachelor oppgaven. Deilig å føle at en har litt oversikt. Helt klart et av årets beste investeringer. SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Har dere hatt en bra fredag så langt?

Noen morsomme planer i helgen?

- Vi blogges :) 

#blogg #hverdag #a4 #stundet #bachelor #almanakk #helg #fredag

Julie Storlien

04.03.2016 kl. 18:00
Elsker å ha slike bøker til å "organisere" livet mitt :D

Carina

07.03.2016 kl. 11:13
Julie Storlien: Så absolutt!!

Therese Bråthen <3

04.03.2016 kl. 19:23
Jeg har hatt en super avslappende fredag idag, eller det vil si jeg har måkt gårdsplassen 2 ganger idag, så nå skal jeg nyte kvelden om jeg da ikke finner på noe å gjøre! :) Håper du får en super helg! :)

Carina

07.03.2016 kl. 11:13
Therese Bråthen: Høres ut som du hadde en super helg! Kjedelig at det kommer så mye snø nå!! :) Ha en fantastisk mandag :)
Carina

Hei! Dette er en blogg om min student hverdag og min interesse for foto! Min a4 hverdag, og litt ekstra. Kommenterer alltid tilbake!


KONTAKT
Carina_stab93@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits