Carina Stabæk

Almost weekend

  • Skrevet 03.03.2016 klokka 10:39
  • Kategori: Blogg

Heisann alle fine mennesker! 

Det er torsdag, og jeg har akkurat fått satt meg ned med dagens første kaffe kopp. Det er med andre ord snart helg! Selv om klokken begynner å bli litt, er det en stund siden jeg kom meg opp fra sengen. Klokken har rett og slett bare løpt fra meg. Jeg skal tilbake til Lillehammer i dag, for noen dager, så har litt som må pakkes. Eller det er egentig ikke så mye. Det er jo snart tid for å bo her permanent. Så i bunn og grunn blir det til at jeg pakker med meg litt for å kunne være i Lillehammer noen dager. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ble en smule dårlig oppdatering i går. Jeg og Thomas satt bare og skravlet i noen timer pluss planlagte hvordan vi skal gjøre det fremover med tanke på flytting og jobbing.En ting er sikkert og det er at jeg må få kjøpt meg en almanakk. Trodde jeg ikke kom til å trenge det, siden det så og si var kun bachelor det går i dette halv året, men jeg tok feil. Ja, har en kalender på mobilen, men det kan så absolutt ikke sammenligens. Det er først når du ikke har noe, du merker hvor avhenig du faktisk er av det. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES 

Frem til jeg skal reise er det ikke så veldig mye som skjer. Det blir å pakke litt til, pluss og skrive noen blogg innlegg. 
Noen spesifikke innlegg dere ønsker på bloggen?

Har dere noen planer for dagen?
Flere som er totalt avhengig av en almanakk?
 

- Vi blogges :) 

#blogg #hverdag #a4 #stundent #bachelor #torsdag #ønsker

Alexandra Flaa

03.03.2016 kl. 10:48
Så vakker du er! Ønsker deg en nydelig torsdag :)

Carina

03.03.2016 kl. 11:01
Alexandra Flaa: Tusen takk :D Ha en super torsdag du også :)

Tina Marie

03.03.2016 kl. 11:00
Så fin du er på håret! :) Jeg er helt avhengig av min almanakk, er så glemsk! Haha <3

Carina

03.03.2016 kl. 11:01
Tina Marie: Tusen takk :D Haha, ja det er først nå jeg merker hor avhengig jeg faktisk var av min :P Håper du får en super torsdag :)

Henriette Celin

03.03.2016 kl. 15:07
Helt avhengig av å ha en planlegger jeg også, føler ting blir lettere å huske og gjøre når jeg skriver det ned. Brukte mobilen før jeg og, men det er ikke det samme nei ;-)

I dag skal jeg ikke så mye (:

Ønsker deg en fin dag :-D

Carina

04.03.2016 kl. 13:20
Henriette Celin: Samme her altså. Hater følelsen av å ikke ha oversikt over noe som helst, pluss at kalenderen på telefonen blir på en måte ikke oversiktlig nok :P
Ha en super fredag og helg! :)

Therese Bråthen <3

03.03.2016 kl. 21:16
Håper du koser deg masse masse i Lillehammer :) I dag har jeg vært på kontroll med bestemor, ellers er det ikke så lenge siden jeg kom hjem, så nå leser jeg blogger og skal blogge litt selv snart! :) Jeg er avhengig av almanakk, skriver ned absolutt alt i den :) Jeg er veldig dårlig på å huske ting, så derfor er almanakk en super ting for min del! :)

Carina

04.03.2016 kl. 13:22
Therese Bråthen: Det skal jeg så absolutt :) Deilig å slappe av litt med noen blogger da :) Almanakk er gull verdt, så måtte rett og slett gå til innkjøp av en i dag selv :) Håper du får en super fredag :)

Henriette Celin

04.03.2016 kl. 16:36
SV: Nei sant, helt enig der!

Takk, det må du også ha :-D
Carina

Hei! Dette er en blogg om min student hverdag og min interesse for foto! Min a4 hverdag, og litt ekstra. Kommenterer alltid tilbake!


KONTAKT
Carina_stab93@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits