Carina Stabæk

Morgen timene

  • Skrevet 01.03.2016 klokka 09:21
  • Kategori: Interiør

Hei og god morgen alle fine mennekser!

Klokken er enda i kategorien "tidlig", og jeg har vært våken noen timer allerede. Fantastisk deilig. Fikk ikke sove etter at Thomas reiste på jobb klokken 7 i dag, så da ble det to epiosder med Pretty Little Liars i sengen før jeg sto opp. I skrivende stund er kaffen ordnet og jeg er klar for å starte dagen. Morgentimene er så undervurdert. Det største problemet er bare å våkne såpass tidlig at en får maksimalt ut av dem. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

I dag er det også 1.Mars, altså første dagen i ny årstid. Kan rett og slett ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til snøen er borte og det går ann å bytte ut vinterklær med litt lettere freshere klær. På Gol i dag er det lite som tyder på at sommeren er rett rundt hjørne. Rett og slett alt for mye snø ute, og fremdeles minusgrader. Jeg vil ha sommer, sol og varmegrader nå!

SAMSUNG CAMERA PICTURES 

Planene for dagen er de samme som i går, skole jobbing. Skal også få surret meg til å få prioritert blogg opp i alt av skole. Er egentlig en sucker for rutiner, må bare en som funker for bachelor skriving og blogg. Noen som har noe tips??

Hvilke planer har dere for dagen?
Flere som gleder seg noe enorm til sommer og sol?

- Vi blogges :) 

#blogg #hverdag #a4 #student #bachelor #gol #tirsdag

Anneli F. Aaland

01.03.2016 kl. 12:57
Ah jeg også, blir deilig når all snø er borte!! :)

Carina

02.03.2016 kl. 10:57
Anneli F. Aaland: Ja!! Skal bli helt fantastisk :D

Therese Bråthen <3

01.03.2016 kl. 20:26
Jeg stor gleder meg til sol og sommer, gleder meg til å kunne trene mer ute enn det jeg gjør nå :D Også gleder jeg meg til late dager på stranden, med gode venner, god mat og noe godt i glasset :D Håper du har hatt en super Tirsdag og 1 Mars :D

Carina

02.03.2016 kl. 11:01
Therese Bråthen: Samme gjør jeg! Venter egentlig bare på at snøen skal forsvinne, sånn at det går ann å trene ute. Hater treningsstudio, så snøen kan ikke bli fort nok borte :) Sommer med gode venner er noe av det beste som finnes i verden, så skjønner hva du mener altså :) Håper du får en super onsdag :)
Carina

Hei! Dette er en blogg om min student hverdag og min interesse for foto! Min a4 hverdag, og litt ekstra. Kommenterer alltid tilbake!


KONTAKT
Carina_stab93@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits