Carina Stabæk

WTF have I done!?

  • Skrevet 28.02.2016 klokka 12:55
  • Kategori: Blogg

Heisann alle fine mennesker!

Overskriften høres kanskje litt vel dramatisk ut, men det er mer eller mindre den reaksjonen jeg har fått fra folk rundt meg. Jeg var nemlig hos frisøren i går, det resulteterte i at jeg "mistet" over halv parten av håret mitt. Grunnen? Vel, var egentlig lei av å ha et alt for langt hår, som jeg aldri gjorde noe særlig med. Det var rett og slett bare i vegen. Ja, det er litt drastisk å klippe vekk så mye på en og samme gang, men det vokser jo ut igjen.. Så det er noe jeg ikke stresser så alt for mye med.Om jeg er fornøyd?? Selvfølgelig er jeg det! Herregud så deilig! Det er akkurat så langt at jeg får en mini hestehale hvis jeg skulle ha behov for det. Kunne rett og slett ikke vært mer fornøyd med sveisen akkurat nå. Litt uvant er det jo, men alt er vanesak. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES
 

Etter frisør besøket i går forsvant gårsdagens timer rett ut av vindu. Jeg og Thomas styrer og ordner her hjemme. Tiden frem til jeg flytter inn for fult går så alt for fort, så det må planlegges litt hva som trengs å kjøpes av møbler, og hva som skal selges. Det er så ufattelig deilig at jeg snart skal flytte hjem til Gol at jeg har rett og slett ikke ord. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Har dere hatt en bra dag og helg?

- Vi blogges :) 

#blogg #hverdag #forandring #frisør #søndag #lørdag #student 

Emma Olsen

28.02.2016 kl. 14:17
Ohhh vil også klippe av meg håret men har ikke guts til det :P Lykke til med planleggingen :)

Carina

29.02.2016 kl. 12:06
Emma Olsen: For min del var det egentlig veldig spontant, haha! Ville jo klippe litt av lengden, men tenkte at når jeg først skulle klippe endel så kunne jeg jo gjøre det skikkelig :P Tusen takk :D

Therese Bråthen <3

28.02.2016 kl. 14:33
Så utrolig fint hår du har! :) Du kledde det kjempe godt ! :)

Carina

29.02.2016 kl. 12:05
Therese Bråthen: Tusen takk for det :D

lindabeautyxo

28.02.2016 kl. 15:02
Gjorde det samme mot håret mitt for 3 måneder siden! Hadde hår ned til rumpa, var fornøyd de første 2 ukene, også begynte jeg å angre! Er så vanskelig å style det nå, så jeg ender opp med å gå med hestehale hele tiden og det sliter jo på håret! Men du var veldig fin med kort hår og du har veldig fine øyne forresten! <3

Carina

29.02.2016 kl. 12:05
lindabeautyxo: Høres ut som du hadde nesten samme lengde som meg, men er fornøyd foreløpig hvertfall :) Alt er vanesak, men det er fort gjort å være etterpåklok :) Tusen takk for det:D Håper du får en super mandag :)
Carina

Hei! Dette er en blogg om min student hverdag og min interesse for foto! Min a4 hverdag, og litt ekstra. Kommenterer alltid tilbake!


KONTAKT
Carina_stab93@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits